大熊猫英文介绍?介绍熊猫的外貌6句话英语:1.The panda is fat and plump like a bear. Its head is round and its tail is short. Its head and body are 1.2-1.8m long and its tail is 10-12cm long.熊猫体型肥硕似熊、丰腴富态,头圆尾短,头躯长1.2-1.8米,那么,大熊猫英文介绍?一起来了解一下吧。
英文:Pandasareoneofthemostpreciousanimalsintheworld.Theyarewhiteandblack.Theylookfatandfunny.Theyeatbamboo.Peopleallovertheworldlikethemverymuch.ThereusedtobemanypandasinChinalongago.Asthebalanceofnaturewasdestroyedandtheweatherwasgettingwarmerandwarmer,pandasbecameless.Butatpresent,thenumberofpandasisincreasingyearbyyear.Therearenowsomanypandasthatsomearebeingsenttoothercountriessothatpeopletherecanenjoythem.ThebiggestnatureparkforpandainChinaisinSichuan.Scientistshopethatonedaytheywillhaveenoughpandastobesetfreeandletthemliveinthewildagain.
译文:熊猫是世界上最珍贵的动物之一。
介绍熊猫的外貌6句话英语:
1.The panda is fat and plump like a bear. Its head is round and its tail is short. Its head and body are 1.2-1.8m long and its tail is 10-12cm long.
熊猫体型肥硕似熊、丰腴富态,头圆尾短,头躯长1.2-1.8米,尾长10-12厘米。
2. It weighs 80-120kg, with a maximum weight of 180kg. Its body color is black and white.
体重80-120千克,最重可达180千克,体色为黑白两色,脸颊圆,有很大的黑眼圈,
3.Its cheeks are round. It has large dark circles under its eyes. It has the iconic walking style of inside eight characters.
它的脸颊是圆的。它的眼睛下面有大黑眼圈。它具有八字以内的标志性步行风格。
4.It also has sharp claws like a scalpel. The skin of giant pandas is thick, and the thickest part can reach 10mm.
它也有像手术刀一样锋利的爪子。
The giant panda (Ailuropoda melanoleuca "black-and-white cat-foot") is a mammal classified in the bear family, Ursidae, native to central and southern China.
The panda's main food is bamboo, but they may eat other foods such as honey, eggs, fish, and yams. Easily recognizable through its large, distinctive black patches around the eyes, ears and on its rotund body, the giant panda is an endangered animal: an estimated 1,600 pandas live in the wild and some 188 were reported to live in captivity at the end of 2005, twenty of which are found outside of China. However, reports show that the panda numbers in the wild are on the rise.
The giant panda has a very distinctive black-and-white coat, and adults measure around 1.5m long and around 75cm tall at the shoulder. Males can weigh up to 115 kg (253 pounds). Females are generally smaller than males, and can occasionally weigh up to 100 kg (220 pounds). Giant pandas live in mountainous regions, such as Sichuan, Gansu, Shaanxi, and Tibet. While the Chinese dragon has been historically a national emblem for China, since the latter half of the 20th century, the panda has also become an informal national emblem for China, and its image is found on many Chinese gold coins.
Despite being taxonomically a carnivore, the panda has a diet that is primarily herbivorous, which almost exclusively consists of bamboo. This is an evolutionarily recent adaptation, or perhaps just a very awkward one; pandas lack the proper enzymes to digest bamboo efficiently, and thus derive little energy and little protein from it.
While primarily herbivorus, the panda still retains decidedly ursine teeth, and will readily eat meat, fish, and eggs when available, but their sluggish speeds, a consequence of their mainly bamboo diet, ensure that these more energy-rich foods are seldom available to them outside of captivity. In captivity, zoos typically maintain the pandas' bamboo diet, though some will provide specially formulated biscuits or other dietary supplements.
Unlike most bears, but like most subtropical mammals, the giant panda does not hibernate.
For many decades the precise taxonomic classification of the panda was under debate as both the giant panda and the distantly related red panda share characteristics of both bears and raccoons. However, genetic testing suggests that giant pandas are true bears and part of the Ursidae family, though they differentiated early in history from the main ursine stock. The giant panda's closest bear relative is the Spectacled Bear of South America. (Disagreement remains about whether or not the red panda belongs in Ursidae; the raccoon family, Procyonidae; or in its own family, Ailuridae.)
Giant pandas are an endangered species, threatened by continued habitat loss and by a very low birthrate, both in the wild and in captivity. Poaching is uncommon; killing a panda was punishable in China by death until a 1997 law changed the penalty to 20 years imprisonment.
The giant panda has an unusual paw, with a "thumb" and five fingers; the "thumb" is actually a modified sesamoid bone, which helps the panda to hold the bamboo while eating. Stephen Jay Gould wrote an essay about this, then used the title The Panda's Thumb for a book of essays concerned with evolution and intelligent design. The giant panda has a short tail, approximately 15 cm long.
The giant panda has long been a favourite of the public, at least partly on account of the fact that the species has an appealing baby-like cuteness that makes it seem to resemble a living teddy bear. The fact that it is usually depicted reclining peacefully eating bamboo, as opposed to hunting, also adds to its image of innocence. Though the giant panda is often assumed docile because of their cuteness, they have been known to attack humans, usually assumed to be out of irritation rather than predatory behavior.
Giant pandas can usually live to be 20-30 years old while living in captivity.
Until recently, scientists thought giant pandas spent most of their lives alone, with males and females meeting only during the breeding season. Recent studies paint a different picture, in which small groups of pandas share a large territory and sometimes meet outside the breeding season.
熊猫的英文介绍是:
1、The giant panda is the only mammal in the genus Ailuropoda, subfamily Ailuropoda of the order Carnivora.
大熊猫属于食肉目熊科大熊猫亚科大熊猫属唯一的哺乳动物。
2、The giant panda is plump and plump like a bear. Its head is round and its tail is short. Its head and body are 1.2-1.8m long and its tail is 10-12cm long.
大熊猫体型肥硕似熊、丰腴富态,头圆尾短,头躯长1.2-1.8米,尾长10-12厘米。
3、It weighs 80-120kg, with a maximum weight of 180kg. The pandas raised are slightly heavier. Generally, the male individuals are slightly larger than the female.
体重80-120千克,最重可达180千克,饲养的熊猫略重,一般雄性个体稍大于雌性。
1、Giant pandas are mild-tempered and generally do not actively attack people or other animals. When giant pandas hear unusual noises, they often escape immediately. Giant pandas'vision is extremely underdeveloped.
大熊猫性情温顺,一般不主动攻击人或其他动物。当大熊猫听到异常响声时,常常是立即逃避。大熊猫的视觉极不发达。
2、Giant pandas have lived on the earth for at least 8 million years and are known as "living fossil" and "national treasure of China".
大熊猫已在地球上生存了至少800万年,被誉为“活化石”和“中国国宝”。
3、Giant panda is an endemic species in China. Its main habitat is the mountainous areas of Sichuan, Shaanxi and Gansu.
大熊猫是中国特有种,主要栖息地是中国四川、陕西和甘肃的山区。

以上就是大熊猫英文介绍的全部内容,熊猫的英文介绍是:1、The giant panda is the only mammal in the genus Ailuropoda, subfamily Ailuropoda of the order Carnivora.大熊猫属于食肉目熊科大熊猫亚科大熊猫属唯一的哺乳动物。2、内容来源于互联网,信息真伪需自行辨别。如有侵权请联系删除。